dinsdag 7 mei 2019

Trx bevestigen

Het geeft de mogelijkheid veilig de TRX Suspension Trainer aan hoge ankerpunten te bevestigen (m of meer vanaf de grond) en grote verticale ankerpunten . Koop de TRX Xmount op de officiële TRX website van Nederland en België. Koop de TRX HOME Suspension Training Kit met de TRX Xmount op de officiële TRX.

Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc. TRX deur anker Joost Baelemans personal trainer tilburg. Watch this video to learn the proper set up and use of the original TRX Suspension Trainer.


U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basics.

Dankzij de extra karabijn is het nog makkelijker te bevestigen. Het TRX deuranker biedt een ankerpunt voor uw Suspension Trainer door eenvoudig te bevestigen aan een stevige deur. Zo voorkomt u krassen of schade aan . Wilt u thuis op kantoor of op vakantie trainen? Het TRX deuranker biedt een ankerpunt voor uw Suspension Trainer door eenvoudig te bevestigen aan een .

Creëer uw eigen fitness station waar u maar wilt met de TRX X-Mount! De TRX X-Mount is te bevestigen aan muur, balk of plafond en creëert zo overal een . Met de TRX X-Mount creeërt u overal waar u maar wilt u eigen fitness plek. De TRX Suspension Trainer is hier eenvoudig aan te bevestigen.


TRX Suspension Trainer Home (TF00314) koop je vanaf €17bij fitness24. Gemakkelijk te bevestigen - Ideaal voor thuis gebruik - Gebaseerd op de original TRX trainer - Train kracht, uithoudingsvermogen en snelheid - Veel full . TRX Suspension Training Straps, Nergens goedkoper! Deuranker, te bevestigen tussen iedere deur of raam in huis, schuur, hotel of ieder ander gewenste . Werk aan je core, conditie en explosiviteit met de TRX Rip Trainer Basic Kit! Deze simpele maar uiterst effectieve suspension trainer is overal te monteren en . De trx mount is een soort van beugel die aan het plafond bevestigd moet worden.


Het wordt gebruikt om fitnessoefeningen thuis mee te doen. TRX Rip TrainerBij TRX Rip Training ligt de focus op roterende kracht,. De TRX XMount is met bijgeleverde schroeven te bevestigen aan (stevige) muren, plafonds en pilaren. De XMount is geschikt voor het bevestigen van twee . Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen en 7 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts