dinsdag 3 december 2019

Sportcentrum dijkman

Sportcentrum Dijkman, Wij proberen weer een zo breed mogelijk aanbod aan sporten aan te bieden. Fitness, Cardio, Seniorenfitness, Jeugdfitness, Yoga . De 60-jarige Dijkman gaat samen met zijn dochter Marjolein (29) het Sportcentrum Dijkman runnen, op dezelfde plek waar tot vorige week .

DELFZIJL - Sportcentrum Dijkman aan de Sikkel in Delfzijl gaat verbouwen. Door de verbouwing wordt het vloeroppervlakte bijna . Yoga heeft een positieve invloed voor je lichaam en geest. Regelmatig yoga beoefenen zorgt voor een goede balans.

Vanaf vrijdag maart start, naast de . Fitness Groningen, Sportcentrum Groningen, Dijkmansport.

Sportcentrum Dijkman is gevestigd aan de Sikkel en is een bereikbare locatie in Delfzijl. Veel informatie over Sportcentrum Dijkman BV, gevestigd in Delfzijl en geregistreerd bij de KvK onder nummer 64008231. Bekijk het professionele profiel van Sportcentrum Dijkman op LinkedIn.


LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als . Verbouw sportcentrum Dijkman te Delfzijl. Deel je mening of lees die v anderen over Sportcentrum Dijkman. Vergelijk info over fitness abonnementprijs, acties, aanbiedingen, openingstijden.


Het is de bedoeling dat op ZONDAG APRIL 08.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts