vrijdag 13 december 2019

Zwembad sneek het rak

Opening Zwembad Stadspark groot succes. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vastgoed Zwembad Sneek B. Optisport Zwem- Recreatiebad It Rak, Sneek. Fudobad meestal lekker op temperatuur.


Zwembad It Rak in Sneek leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen .

Zwem- en recreatiebad It Rak in Sneek, Burgemeester de Hooppark 8605CR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwem- en recreatiebad It Rak . Naaktzwemmers hebben een plekje gevonden in zwembad It Rak in Sneek. Tot voor kort zwommen ze 's winters in hun blootje in Sportstad . Zwembad it Rak ligt in Sneek, Friesland. Meer informatie, extra faciliteiten, openingstijden, contactgegevens en route naar Zwembad it Rak. Rasterhoffba is een zwembad in de stad Sneek.


Het zwembad bevindt zich in het Burgemeester de Hooppark. Geef je review van Zwembad It Rak Sneek Friesland en plaats je foto's en video's! Bekijk de ligging van Zwembad It Rak in Sneek op de plattegrond op Zoover.

Onderdelen: Zwembad overdekt, wedstrijdbassin, doelgroepenbad; Zwembad onoverdekt, wedstrijdbassin en reacreatiebassin; Fitnesscentrum gerealiseerd in . Ook dit jaar zal Dare2Tri weer verschillende wetsuit testdagen organiseren, tijdens de wetsuit testdagen krijg je de kans om de Dare2Tri wetsuits te passen, . FR › Sneek › Zwembad in SneekActueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor It Rak Zwem- en Recreatiebad in. Burgemeester de Hooppark 8605CR, Sneek. Dankzij een particulier initiatief is zwem- en recreatiebad It Rak in Sneek afgehuurd door en voor naaktzwemmers. De thuishaven van Neptunia 'is het zwembad 't Rak' in Sneek.


Rak' heeft een meter binnenbad dat geschikt is voor zwem- en . Rak in Sneek om een zwemclinic te geven. Vanaf maart zal het Fudobad weer geopend zijn in de ochtenduren op de maandag-, woensdag- en . Bezoekadres: Burgemeester de Hooppark 86CR Sneek. Het eerste blootzwemuur in het zwembad It Rak te Sneek was met een opkomst van zwemmers en met nog weinig media aandacht al zeer . Klopt het dat het college geen geld beschikbaar stelt om het buitenzwembad van It Rak in Sneek voor deze zomer te repareren, waardoor het . Het eerste blootzwemuur in het zwembad It Rak te Sneek was met een opkomst van zwemmers en met nog weinig media aandacht al zeer geslaagd.


Alle info over dit zwembad zwembad It Rak, met openingstijden (openingsuren), prijzen (entree), website, adres en telefoonnummer. Uitwellingerga: (verzorgd door de therapeuten van Tigra Sneek) Woensdag 18:– 18:uur en 18:– 19:uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts