dinsdag 3 december 2019

Squash city amsterdam

Squash, fitness groepslessen in Amsterdam Centrum. Met OneFit sport je voor slechts € 5- onbeperkt bij Squash City én 1andere sportscholen en studio's in heel Amsterdam! Squash City, een gezellige sportschool met uitgebreide.

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Meld je aan voor de Squash City clubladder en speel elke weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. De volgende ronde start maandag april.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Squash City in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Squash City Ketelmakerstraat Amsterdam - Parkeergelegenheid. Navigatie op de kaart voor rijden, fietsen, lopen, met openbaar vervoer naar Squash City .

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Kirchhoff Fysio, vestiging Amsterdam - Squash City in Amsterdam. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Openingstijden Squash City Ketelmakerstraat in Amsterdam, alle Squash City openingstijden en koopavonden in Amsterdam. Squash City, AmsterdaLees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van Squash City in Amsterdam, Nederland op . Fysio Kirchhoff met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam is. Squash City, Ketelmakerstraat 020-6267883.


Het is slechts minuten lopen naar De Kleine Werf. U kunt direct inparkeren en na afloop uw muntje halen bij . Squash City Als vervend squasher ben ik met mijn squashmaatje ook maar eens in Amsterdam een balletje gaan slaan. De werkzaamheden en diensten bij Squash City AmsterdaLeveren en plaatsen van: Bouwkundige infraroodcabine; Bouwkundige sauna . De besloten vennootschap Squash City B. Ketelmakerstraat te Amsterdam en is actief in de branche Sportaccommodaties.


Squash City is een van de grootste en modernste sport-en ontspanningscentra in Amsterdam. Squash City biedt behalve een groot aantal activiteiten zoals, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts