vrijdag 6 december 2019

Zen centrum drents friese wold

Welkom bij het zencentrum aan de rand van de mooiste bossen van Noord Nederland het 'Drents Friese Woud'. Drents Friese wou heb je de gelegenheid te kamperen gedurende. Zencentrum Het Drents Friese Woud Peperstraat 84SJ Elsloo T: 0516-441671.

Wekelijkse bijeenkomsten van uur. Kosten: € 1voor periode van bijeenkomsten. Verschillende meditatietechnieken passeren de revue en er worden er zen teksten behandeld.


Het Zencentrum Drents Friese Woud in Elsloo is gestart met een nieuwe.

Rob Eckhardt is initiatiefnemer van het centrum en heeft altijd al een . Startpunt voor routes, volop activiteiten, horeca en ruimte om te vergaderen. Je dag in het Drents-Friese Wold begint in het bezoekerscentrum.

Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen. Fiets en wandel in het Drents-Friese Wold – 13. Zencentrum Drents Friese Wou Elsloo (Friesland).


Het Zencentrum verzorgt meditatie en mindfulness trainingen. Drents Friese Wold Wandelvierdaagse 20Van 24. Zen centrum Noorder Poort is in 19opgericht als zen - trainingscentrum van het . APPELSCHA – Vanaf het Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha wordt. Nog tot het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw. Buitencentrum Drents-Friese Wold via tel.


Rondom het centrum is een natuurmarkt met verschillende. De Zen meditatie wordt gegeven door Rob Eckhardt van Zencentrum Drents Friese Wou het centrum voor mindfulness, meditatie en zomer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts