woensdag 4 december 2019

Sporthotel bruurs

Get Fit, Meet Friends, Relax Have Fun “Een fijne en inspirerende plek om te sporten te ontspannen”. Op een prachtige groenrijke locatie in Baarle . Sporthotel Bruurs, Baarle-Nassau, Netherlands.

Het Sporthotel Bruurs biedt ruime kamers op het rustige en groene platteland van het historische Baarle-Nassau. Het hotel heeft een restaurant, een goed . Lees eerst een aantal van onze reviews . Sporthotel Bruurs is een multifunctioneel hotel in een groene en rustige omgeving.

Het hotel staat in Baarle-Nassau in de provincie Noord-Brabant. Sporthotel Bruurs in Baarle-Nassau - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en . Sporthotel Bruurs, Baarle-Nassau: Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Sporthotel Bruurs, gewaardeerd als nr. De beste aanbiedingen voor kamers van Sporthotel Bruurs in Baarle-Nassau.


Bekijk foto's van Sporthotel Bruurs en lees de recensies van gasten. Vergelijk hotelprijzen en vind de goedkoopste prijs voor Sporthotel Bruurs Hotel in Baarle-Nassau. Bekijk foto's en lees 1beoordelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts