maandag 9 december 2019

Warm water zwembad

Zwemmen in warm water werkt ontspannend en is heerlijk voor het lichaam. Het water is lekker warm, namelijk 32°C. Warmwater vrijzwemmen is met name geschikt voor personen met een gewrichts-, spier- of stofwisselingsziekte zoals reuma, cara, Parkinson, fibromyalgie en .

Heerlijk ontspannen zwemmen in warm water. Op verschillende dagen is het bad gereserveerd voor de zwemmer + die in een . Op doordeweekse dagen is er warmwaterzwemmen voor volwassenen. In het ondiepe warme water kunnen bewegingen uitgevoerd worden zonder dat de .

Warmwatertherapie wordt gegeven op vrijdag van 12. Let op: Op en april is er geen warmwatertherapie. Banen zwemmen, groepslessen, warmwaterzwemmen, therapiezwemmen, ouder kindzwemmen, zwanger en fit, . Bij zwemmen beweeg je bovendien gelijkmatig, zonder schokken. In de drie zwembaden in onze regio is een mogelijkheid te zwemmen in warm water.


Warm water zwemmen is in Kardinge een genot voor lichaam en ziel. Bekijk snel de vele activiteiten die wij in het 32-graden bad aanbieden. Warmwaterzwemmen is met name geschikt voor personen met een gewrichts-, spier- of stofwisselingsziekte zoals reuma, cara, . Zuiderbad zwemmen in extra verwarmd water.

In een deel van het Zuiderbad wordt dan het Baby-, peuter- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts