dinsdag 10 december 2019

Sporten trampoline

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 4spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Het wordt de nieuwe hype na het exotische Zumba: Jump Up. Een divers aanbod fitness trampolines met of zonder beugel tegen scherpe prijzen zodat iedereen in beweging kan komen.

Jumping Fitness is een intervaltraining op een trampoline. Wij zijn de enige officiële jumping (R) fitness distributeur in Nederland. En dat is het zeker niet met de nieuwe fitnessrage, trampoline springen.


De Flexbounce fitness trampoline is de ideale manier om aan je conditie te werken.

Door elastische veren minimale belasting voor rug, knieën en gewrichten. Met de Gymstick trampoline train je niet alleen je beenspieren en gewrichten, maar ook de rest van je lichaam. Fitness trampoline online kopen Bekijk en vergelijk het ruime assortiment en bestel direct voor de laagste prijs!


Een trampoline is een strak gespannen vel waar men voor sport of ontspanning op kan springen en capriolen op kan uithalen. De bellicon is een revolutionaire trampoline, omdat het veringssysteem bestaat uit elastiekringen. Als trainingstoestel is het daardoor een klasse apart en niet .

Ik wil erg graag op trampolinespringen, maar kan nergens duidelijk vinden waar het is. Een trampoline, veel gezinnen hebben er eentje in de tuin voor de kinderen. Fitness is een verzamelnaam voor sporten, bewegen en het uitvoeren van oefeningen.


U kunt thuis of in de sportschool aan fitness doen met verschillende . Intensief fitnessen en toch een lach op je gezicht. Dat is Trampoline Jump Fitness: intensieve fitness trainingen op de trampolines. Vindt uw kind het niet leuk om te sporten?


Gelukkig zijn er andere manieren om genoeg te bewegen. Een nieuw fitness-fenomeen is aanstaande: jumping fitness. Vergeet zumba, doe je bewegingen voortaan op een trampoline. Het springen op een trampoline brengt enorm veel voordelen met zich mee.


Het is dus eigenlijk een wonder dat niet meer mensen zich bezig . Bij het trampolinespringen kun je goed spelen met de zwaartekracht. Hoe hoger je springt, hoe langer je in de lucht kan . In de jaren dertig werd de trampoline ontwikkeld tot trainingsonderdeel voor astronauten en atleten, in 20werd de sport olympisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts