dinsdag 10 december 2019

Zwembad groenendaal tiel prijzen

Baby, Peuter en Kleuterzwemmen: jaar tot jaar. Zwembad Groenendaal plus; Laan van Westroyen 99; 4002GW Tiel; Gelderland; Tel:0344630860 . Welkom op de website van Sportplaza Tiel, de specialist op het gebied van sporten,.

Ook is er in het zwembad een Finse, Turkse en Infraroodsauna. De prijzen van zwembad SportPlaza Tiel Groenendaal Plus hebben we nog niet, we raden u aan voor de actuele prijzen of entree de website van zwembad . Welkom op de vernieuwde website van SportPlaza Groenendaal. De openingstijden en tarieven van ons zwembad en onze sporthal weten?

Wij kwamen binnen in Zwembad Groenendaal Plus Tiel, een wat. Waar zijn de prijzen als je voor een kortere duur langs kan komen? Sportplaza Tiel staat voor sportplezier en ontspanning:. Diploma zwemmen zaterdag januari 20zwembad Groenendaal plus .

Als extra actie kan men op zaterdag december, . In de herfstvakantie is er weer volop zwemplezier in Zwembad Groenendaal plus! Veel zwemplezier in de herfstvakantie! Locatie: Zwembad Groenendaal plus, Laan v Westroyen 9 40GW Tiel.


Prijzen: Wisseltrofee voor de winnaar en 2e en 3e prijs. Groenendaal is een zwembad in het dichtbij gelegen Tiel. Het is een zwembad met drie baden waaronder een recreatieba een instructiebad en een . Zwembad Groenendaal beschikt over wedstrijd- en recreatiebaden met stroomversnellingen.


Spaarkaartactie Fitness (spaar tijdens je bezoek voor leuke prijzen). Een aantal keer per jaar organiseren wij een “Open avond” in zwembad Groenendaal Plus in Tiel. Deze avond is speciaal bedoeld voor mensen die wel eens . Burgemeester Meslaan 40CA Tiel. Enkelvoudigebeschrijving: 11Zwembad Groenendaal.


Uw zoekacties: Gemeentebestuur van Tiel 19- 191995. Beschikbaarstelling prijzen, eenmalige subsidies tbv sportactiviteiten, 1992-1995.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts