maandag 9 december 2019

Wezep zwembad

Zwembad de Veldkamp; Oude Keizersweg 2; 80BR Wezep; T038-31722; Einfo. Zwembad De Veldkamp in Wezep leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kom jij ook weer gezellig zwemmen met je . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Veldkamp Zwembad De in Wezep vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. IN - Wezep - Zwemlessen - Zwembad de Veldkamp - Alles voor en door ouders in jouw buurt. Leuke tips en weetjes voor ouders in jouw buurt.

Zwembad De Veldkamp in Wezep, Oude Keizersweg 8091BR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad De Veldkamp - Rubriek Zwembad. Foto: WEZEP - Het subtropisch zwembad De Veldkamp in Wezep (Gelderland) is gisteren in vlammen opgegaan.

Als u op zoek bent naar een whirlpool, sauna, zwembad of infraroodcabine, kijk dan eens op onze site. WEZEP – In het plafond van zwembad De Veldkamp aan de Oude Keisersweg in Wezep heeft maandagavond een kleine brand gewoed. In Wezep is zwembad De Veldkamp gevestigd.


Zwembad Veldkamp De Wezep 0383761722. Zwembad Veldkamp De Oude Keizersweg 80BR Wezep 038-3761722. Wanneer je op zoek bent naar een zwembad in Gelderland dan is deze website de uitkomst voor je. Tijdens de renovatiewerkzaamheden in zwembad De Veldkamp in Wezep is asbest aangetroffen. Daardoor gaat het bad later open dan . Veel informatie over Zwembad De Veldkamp, gevestigd in Wezep en geregistreerd bij de KvK onder nummer 08223460.


Eerst kunnen de kinderen zelf genieten van het zwembad. Daarna volgt een uitdagend potje waterpolo. Geniet daarna van een lekker patatje en een snack in . Zwembad de Veldkamp WEZEP Omschrijving: Chlorinsitu -V Specificaties: Capaciteit: 6gram per uur.


Welkom op de website van Zwemvereniging Noord-Veluwe. Onze vereniging heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het geven van zwemtrainingen, zowel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts