woensdag 11 februari 2015

Basic fit nijmegen centrum openingstijden

Basic fit nijmegen centrum openingstijden

Als Nijmegenaar ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Vlaamsegas aan de achterzijde van parkeergarage de . Ook als Nijmegenaar kun je lekker sporten voor een prima prijs. Je bent van harte welkom bij in ons sport- en fitnesscentrum aan de Weg door Jonkerbos 2 . Op december hebben wij onze derde club in Nijmegen geopen. Je bent dan van harte welkom in ons sport- en fitnesscentrum aan de Kerkenbos 1115.


Basic fit nijmegen centrum openingstijden

Openingstijden Basic-Fit Vlaamsegas in Nijmegen, alle Basic-Fit openingstijden en koopavonden in Nijmegen. Openingstijden Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas in Nijmegen. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Sportcentrum Morgen-Fit die het . De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Nijmegen Kerkenbos in Nijmegen vindt u op Openingstijden. De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Nijmegen Kerkenbos in Nederland vindt u op Openingstijden.


Basic-Fit Nijmegen in Nijmegen, Vlaamsegas 6511HR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Basic-Fit Nijmegen - Rubriek Sportschool. Basic-Fit Nijmegen Centrum is gevestigd op de Vlaamsegas 65HR, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Nijmegen. Basic-Fit - Nijmegen Vlaamsegas SportscholenCheck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts