woensdag 4 februari 2015

Kettler rekstok

Dit Kettler Turnrek is in hoogtes verstelbaar. Super leuk buitenspeelgoed voor jong en oud. Waanzinnig dubbel turnrek van Kettler.

Het turnrek heeft een in hoogte verstelbare rekstok uit gehard staal. Hierdoor is het rek stevig, en pas je het eenvoudig . De Kettler Deurrekstok heeft de volgende eigenschappen: Deze Kettler rekstok wordt aan het deurkozijn bevestigd en herrinert . Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops!

Oefen je behendige kunsten op dit Kettler turnrek! Koppeltje duikelen en zwierezwaai maar door de lucht! De rekstok is in te stellen op verschillende hoogtes: 70 . Op het dubbele turnrek van Kettler kunnen uw kinderen de mooiste acrobatische toeren uit halen. Koprollen maken, op de kop hangen of . De gepolsterde grepen zorgen bij langere trainingen met de Kettler optrekstang met tubes voor meer comfort.


De rekstok kunt u in deuren van tot cm . Gratis verzending NL - BE Kettler Fitness. Gevarieerd en betrouwbaar, dat zijn de kenmerken waarover de speeltoestellen van KETTLER moeten beschikken, om gedurende vele jaren te voldoen aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts