maandag 16 februari 2015

Venray fitness

In Venray (twee vestigingen), Horst (twee vestigingen), Cuijk, Gemert en in Weert. Fitklub biedt (cardio-)fitness, krachttraining en groepslessen aan voor . Je zal mij voornamelijk tegenkomen in de fitnessclub als fitnessinstructeur.

Dan kies je natuurlijk voor Laco sportcentrum Venray. Want daar vind je een breed aanbod aan fitnessactiviteiten voor jong en oud. Wij zijn een lifestyle club voor mensen die op zoek zijn naar meer beleving en persoonlijke aandacht bij fitness. Hierbij hoort een totaaladvies op het gebied van .

Medisch Fitness De Keizer biedt behandelingsmethoden voor diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Medisch Fitness heeft steeds tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en. Welkom bij fit20: Fitness met Personal Trainer in Venray.


Bedrijfsfitness korting fitVenray . Fitnesscentra en sportscholen in Venray. Vind het fitnesscentrum dat kan voldoen aan jouw persoonlijke sportieve wensen en doelstellingen. Anytime Fitness Venray-Centrum, Venray (gemeente).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts