maandag 16 februari 2015

Zwembad tester

Zwembadwater moet u eens in de zoveel tijd laten testen. Maar nog handiger is het om zelf te testen met één van onze professionele zwembad testers. H meter en chloor tester om uw zwembadwater regelmatig te testen.

Nú digitale ph meter en chloor tester met flinke korting bij uw specialist! PH testen zwembad is belangrijk voor de werking van het chloor. Zwembadwater testen met de chloormeter!


Interline elektronische chloormeter met korting!

Met een testset controleer je de kwaliteit van het zwembadwater. Ook de alkaliteit en hardheid van het water test je snel en vakkundig met een testset. DPD tabletten voor manuele tester, 2stuks. Scuba Elektronische Zwembad Water Tester.


Home zwembad pH waarde te hoog – pH waarde te laag digitale zwembadwater tester. Met deze handige digitale testset kunt u binnen een aantal seconden de pH, chloor en alkaliteit waarden van uw zwembadwater aflezen. Unieke aanbieding: Deze elektronische ph en chloor tester is nu nog voordeliger. Deze zijn op onze site verkrijgbaar artikel in teststrips zwembad.


U kan kiezen voor de traditionele handmatige testers of voor de vernieuwde digitale tester.

Een goede watertester is dus onmisbaar voor elk zwembad. Elektronische watertest meter voor zwembaden en spa's om de chloor en pH waarde te meten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts