donderdag 26 februari 2015

Step kinderen

Steppen voor kinderen tussen en jaar vind je bij Stepexpert. Bijvoorbeeld een step met luchtbanden voor langere afstanden of een vouwstep zodat die . Bij steppen voor kinderen vanaf jaar is een verstelbaar stuur echt onmisbaar om langere tijd plezier te hebben van de step.

Steppen voor kinderen van tot jaar hebben vaak een verstelbaar stuur zodat je er meerdere jaren plezier van kunt hebben. Op zoek naar een step voor kinderen vanaf jaar. Bestel direct en voordelig een van de kinderstep modellen.


Rijd rond op een prachtige autoped of step van Bart Smit!

Bestel snel en krijg het mooiste speelgoed voor kinderen gemakkelijk thuis bezorgd. Frozen step, vervaardigd van 1procent aluminium. Deze stoere step is de nieuwe sensatie onder kinderen op de straten en het schoolplein. Door de drie wielen is het stepje stabiel en is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Het metalen frame heeft een in hoogte verstelbaar stuur… Meer.


Het Zwitserse Micro Mobility heeft 3-wiel steps ontwikkeld met het unieke 'leun-en-stuur' mechanisme. Zelfs de kleinste kinderen kunnen al zelfstandig steppen! Een ruim assortiment aan kindersteps voor de laagst mogelijke prijs bij Decathlon.


Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Veel kinderen hebben al een Micro Mini step (in de kleuren roo blauw, roze en groen). Heel veel kinderen gebruiken de Mini Micro step zo intensief dat het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts