woensdag 25 februari 2015

Trap bekleden karwei

In deze klusinstructie leer je hoe je de trap renoveert met Flexxstairs kunststof traprenovatie. Bekijk de folder trapbekleding van Flexxstairs in PDF. Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis.

Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Met de KARWEI klusvideo leer je hoe je zelf je trap kunt renoveren. In deze video laten we stap voor stap zien hoe je een trap bekleedt met PVC vloerdelen.


Met Flexxstairs maakt u van uw oude trap snel en eenvoudig een stijlvolle verschijning.

De trap bekleden is goed te doen maar is wel een tijdrovend karwei. Het spreekwoord 'Met passen en meten is de meeste tijd versleten' lijkt speciaal voor deze . We laten je in deze klusvideo zien hoe je trap renoveert met pvc plak vinyl. Met Flexxstairs maak je van je oude trap snel en eenvoudig een stijlvolle eyecatcher. Traprenovatie van overzettreden tot stopborden vind je bij Praxis.


Bekijk, vergelijk en reserveer direct voor jouw traprenovatie online bij Praxis. Bovendien is traprenovatie met overzettreden of PVC ook voor de doe het zelf een haalbare klus. Uw trap bekleden met mooie en slijtvast PVC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts