maandag 9 februari 2015

Fitland mill sauna

Wellnessboot Mill – Uniek wellnessresort in Brabant. Waan je in de luxe wereld van sauna, beauty en wellness. Dagentree Wellnessboot met overnachting Hampshire Hotel Fitland.

Het is, als gast, niet toegestaan zelf geuren op de saunakachels te gooien. In Mill vind je deze saunaboot; varen kun je er niet mee, maar het cruise thema is. Saunaboot Mill wil ook graag de nieuwe sauna Helmond fitland . Middelgroot sauna en wellness complex, unieke locatie op het water, Fitland locatie, moderne inrichting, ruim opgezet, dagelijkse opgietingen, hamam, .

Zo tref je een wellness locatie van Fitland in Leiden, Helmon Sittar Goes en Roosendaal. Daarnaast hebben zij ook de bekende wellnessboot in Mill. Wellness op hoog niveau, dat is Wellness Leiden - Fitland Thermen Beauty.


Sauna- en beautyresort de Wellnessboot Fitland Mill. Stap aan boor ga mee op ontdekkingsreis en. Hampshire Hotel Fitland – Uden 'De Vrije Teugel' ligt gelegen het natuur- en. Hampshire Hotel - Fitland Mill is een modern 4-sterren hotel, gelegen in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts