maandag 9 februari 2015

Pilates bergen op zoom

Pilates Studio Bergen op Zoom, Bergen op Zoom. Pilates Studio Bergen op Zoom is gespecialiseerd in de klassieke Pilates methode met de. Bij Pilates gaat het om veel meer dan het trainen van de spieren.

BBB tot Paaldansen van Zumba tot Pilates. Nieuw in Bergen op Zoom LifeStyleStudio Love4Dance. Een kleine lesgroep met een grote liefde voor Pilates, en werken in een studio in groepjes van circa personen in Bergen op Zoom.


Zij verzorgen yogalessen in omgeving Roosendaal, Bergen op Zoom en Halsteren.

Pilates, Sandra Riddering, Bergen op Zoom. Pilates en Yoga houdt het lichaam jeugdig en gezond en de geest helder. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Pilates Spring Boards, Pilates ringen, fitness elastieken, gewichtjes en Toning balls.


Door de Spring Boards is het mogelijk . Pilates lessen Bergen Op Zoom op Telefoonboek. Naast een pilates lessen vind je ook sportonderwijs, tekstschrijver, cultureel onderwijs, . De onderneming Pilates Studio Bergen op Zoom is gevestigd op Koningstraat 12a te BERGEN OP ZOOM en is actief in de branche Sportscholen. Wil je een sterk en soepel lichaam zonder het te zwaar te belasten? Na een aantal lessen kun je het zelf altijd en overal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts