donderdag 18 augustus 2016

Aspria brussels

Allerlei activiteiten voor het hele gezin wachten op u in een groene omgeving van Woluwe. Turn on Location History to track places you visit. Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt.

Ontdek de meest geavanceerde sportuitrusting en de expertise van onze persoonlijke trainers die u de beste ervaring in gezondheid en welzijn bieden. De Aspria Academy helpt de fundamenten te leggen van uw kinderens opvoeding en ontwikkeling. Aspria Brussels Royal La Rasante - DE Spa-, Sport- en . Aspria Brussels Avenue Louise is een luxueuze topklasse club aan de prestigeuze Louizalaan in Elsene, gewijd aan fitness en welzijn.

Verblijf in Aspria Brussels Royal La Rasante, onze gerenoveerde hoeve te midden van het groen, met comfortabele en prachtig ingerichte hotelaccommodatie. Onze clubs bieden een scala aan activiteiten in de grote steden van Duitslan ItaliĆ« en BelgiĆ« met state-of-the-art fitness wellness-faciliteiten. Aspria Brussels Royal la Rasante, Woluwe-Saint-Lambert: Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Aspria Brussels . Aspria Arts - Loi, Brussels: See reviews, articles, and photos of Aspria Arts - Loi, ranked No.


TripAdvisor among attractions in Brussels. Het centrum van Brussel, met de Grote Markt, bevindt zich op iets meer dan km van het hotel. Het Aspria Royal La Rasante ligt op minuten rijden van de . Last weekend we invited you to discover our brand new Academy and its wide range of activities in Aspria Brussels Royal La Rasante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts