vrijdag 12 augustus 2016

Ab shaper

Tunturi Ab-Shaper Pro is een professionele buikspiertrainer met prettige opvouwbare beugels en mat. Je kunt nu je buikspieren trainen zonder dat je rug- of nekklachten krijgt. De Ab Shaper Pro is voorzien van een vaste mat en een hoofdsteun voor extra comfort.

De AB-shaper pro RS bied je een veelzijdige work-out voor de buikspieren. Deze AB-trainer heeft een geïntrigeerde trainingsmat met daarbij een gepolsterde . AB-Shaper Pro voor buikspieroefeningenInclusief mat. Met deze eenvoudige maar uiterst werkzame trainingspartner kunnen veelvoudige oefeningen ter .

Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. De Ab shaper PRO van Tunturi is een ab-trainer met vaste mat. Dit is ideaal om thuis te oefenen zonder op een harde ondergrond te liggen. Effectief en met de juiste houding je buikspieren trainen doe je met de Tunturi Ab Shaper Pro.


Je hoofd en nek worden hierbij ondersteund zodat je je rug niet . Met de nieuwe Buiktrainer Powershaper kunt u de spieren van buik en bovenlichaam trainen. Voor een comfortabele training met de Powershaper zorgen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts