vrijdag 19 augustus 2016

Halterbank met leg extension

Hey, Ik zit enorm te twijfelen of ik een leg extension voor mijn halterbank moet kopen. Tot op heden heb ik oefeningen gedaan zonder leg . Een aantal oefeningen met uitleg en plaatje;).

Fitness halterbanken Leg Extension - Sport outdoorartikelen online. Life Fitness Signature Series Single Station Leg Extension FZLE. Maak een multifunctioneel apparaat van je halterbank met deze leg extension.


Deze legg extension kun je bevestigen op onze LF157MB multibench.

DKN Preacher Curl - Leg Extension 206attachment voor DKN. Product: gyronetics halterbank met leg curl gebruik: voor gebruik thuis, voor de beginnende . Goeie extensie voor de halterbank van asahi sport, zeer sterk. Leg Extension Leg Curl - Powerline PLCE165X Bestellen bij Betersport! Laagste prijs garantie - Vandaag Bestel morgen gratis bezorgd! De leg extension machine is een machine waarmee je geisoleerd de quadriceps kunt trainen, de spieren aan de voorkant van je bovenbenen.


Aangeraden wordt de BodyCraft F6Biceps Curl en de BodyCraft F6Leg Extension. De BodyCraft F6en F6zijn speciaal ontworpen om te worden . De BodyCraft F6is speciaal ontworpen om aangesloten te kunnen worden op de twee verstelbare halterbanken van BodyCraft, de F6en de F320.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts