dinsdag 23 augustus 2016

Scheg zwembad deventer openingstijden

Zwembad De Scheg is het zwemparadijs van Overijssel. Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer. Kom recreatief zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon van Sport- en Belevingscentrum De Scheg en beleef een groot avontuur door de.

Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! Zwemmen wordt een spetterende beleving in zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Beleef een onvergetelijke dag uit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg.


Bekijk hier de tarieven voor het zwemmen bij De Scheg.

Kom schaatsen bij kunstijsbaan De Scheg in Deventer voor een dagje uit met familie of vrienden. Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Meer informatie over zwembaden in Deventer vindt u op Zwemkleding. Lees meer over zwembad De Scheg en het Borgelerbad.


Scheg zwemparadijs, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen,. De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate. Beleef een tropische dag bij Zwembad De Scheg in Deventer. Kijk op de website van De Scheg voor actuele openingstijden.


Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op.

Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg! Openingstijden Zwemparadijs de Scheg Piet van Donkplein in Deventer. Achmea health Center aan de Smeenkhof 19.


Voor meer informatie over de faciliteiten, openingstijden. Belevingscentrum De Scheg openingstijden, prijzen, adres en meer! Het zwemparadijs ligt in het hart van De Scheg. Er zijn verschillende glijbanen in het zwembad van De Scheg in Deventer,. Kijk voor de openingstijden van het zwemba speelparadijs en de ijsbaan op de . De Scheg in Deventer is het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in.


Kijk voor de exacte openingstijden, tarieven en voor meer informatie op . Omschrijving; Openingstijden; Locatie; Prijzen; Beoordelingen. Zwembad De Scheg in Deventer is een zwemparadijs voor alle leeftijden. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De.


De Scheg Kunstijsbaan is de gezelligste ijsbaan van Overijssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts