woensdag 24 augustus 2016

Xco trainer kopen

The XCO-Trainer is a tube filled with granulate. The granulate moves freely, with each movement that you make, backwards and forwards from cap to cap. Combineer kracht- en cardiotraining met de xco trainer in je handen.

Let op: €verzendkosten de fysio set bestaat uit de xco trainers small en large en . Hometrainer bekijken, bestellen en kopen: Online en Offline! Met jouw eigen XCO Trainer en de Home . XCO trainer vind je bij Hometrainershop.

Oorspronkelijk ontworpen als therapeutische hulp, het gepatenteerde geheim van de XCO-trainers ligt in het hart van het apparaat.

De XCO-Trainer is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de XCO Trainer XL dumbell. De XCO Trainer XL is al verkrijgbaar voor € 7op VERGELIJK.


De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek . The XCO is a patented system of a tube filled with a free moving mass which. Deze maand kun je het speciale Pink Ribbon XCO-pakket bestellen en. XCO-Trainer , een fitnessuitvinding van Nederlandse bodem! Dit bijzondere effect genaamd Reactive Impact onderscheidt de XCO-Trainer van het trainen met 'dode' gewichten, waarbij dit effect niet optreedt.


De XCO-Trainer is een buis gevuld met grit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts