maandag 8 augustus 2016

Polar hartslagsensor

De Hhartslagsensor geeft directe en nauwkeurige hartslaggegevens door aan een app, waaronder Polar Beat, en maakt je iPhone een . Een ultradunne en slanke hartslagsensor met een borstband van zacht textiel voor optimaal comfort. De Hhartslagsensor zendt de hartslag naar de Polar .

De Polar Hhartslagsensor draagt direct hartslaggegevens over aan de Polar Team app. De Polar His een gecombineerde hartslagsensor die ook gegevens . Vind hier alle reviews over de Polar HHartslagsensor Bluetooth Smart Black M-XXL bij Coolblue. De hartslagsensor is eenvoudig aan je smartphone te koppelen.

Er zijn meerdere apps beschikbaar die werken met de Polar H7. Polar hartslagsensoren vind je bij Hartslagmetercenter. Gebruik een trainingsapp, bijvoorbeeld Polar Beat, of je Polar Loop activity tracker met de.


Tooltip: HHartslagsensor Soft strap M-XXL; Merk: Polar; Garantie. De Polar HHartslagsensor iPhone Android kunt u nauwkeurig de hartslag gegevens meten tijdens uw training. De Hhartslagsensor geeft in combinatie met een app, bijvoorbeeld de Polar Beat app, live je hartslag weer op je smartphone om het maximale uit elke training . Een dure hartslagmeter is helemaal niet nodig. Je maakt van je telefoon (die je toch al bij hebt) een harstlagmeter en gebruikt de gratis app die nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts