maandag 22 augustus 2016

Trampoline park holland

Jump XL trampoline parks - A new leisure excitement in Europe! Enjoy your jumps, practice your tricks and enjoy jumping in our huge indoor trampolines. Coming soon: Amsterdam Opening april 2017; Alkmaar Opening 3e kwartaal 2017; Eindhoven Opening .

JumpSkillz is het leukste trampolinepark van nederlan JumpSkillz is het meest complete indoor trampolinepark Met locaties in Hoofddorp, alkmaar en . Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. Bounz Beverwijk Beverwijk, Noord-Holland. TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio!

Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. Jump is een indoor trampoline-park gevestigd in een karakteristiek gebouw met een sportbestemming aan het Stadhoudersplantsoen te Den Haag. Space Jump Parkstad Trampoline Park is a purpose built trampoline and jump center in Parksta Kerkrade. In Almere kun je een bootcamp op trampolines doen. Een spectaculair alternatief voor fitness, voor jong en oud.


Op zoek naar dingen om te doen in Zwolle? Kom naar het trampoline park Rebound World. De perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes voor grote en kleine . Sky Zone is the original and premier trampoline park.

Een opkomend fenomeen in Nederland zijn trampolinehallen. Mis je een trampolinehal in dit overzicht? Jump op aaneengeschakelde trampolines! The success of the trampoline parks is unprecedented! This challenging concept set foot in The Netherlands last year after already creating a big buzz in the . De JumpArena kan geplaatst worden als standalone attractie naast uw indoor speelstructuur maar u kunt er ook voor kiezen een trampolinepark te openen.


Jump XL Trampoline Park Horst, Horst. Maandag alleen op aanvraag en met feestdagen geopend. NIEUWEGEIN – Het grootste trampolinepark van Europa opende vrijdag haar deuren in Nieuwegein.


JUMPIN' Noordwijk is een groot overdekt trampolinepark van 6m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts