dinsdag 9 augustus 2016

Zwangerschapsyoga capelle aan den ijssel

Bij Yoga Capelle wordt stress en burnout aangepakt, ook word je fitter en leniger. Voor Zwangerschapsyoga, opfriscursussen, mama baby yoga, fysiotherapie bij. Meditatie CDHatha yoga in sfeervolle studio in Capelle aan den IJssel - Yoga.

In deze vorm van yoga beoefen je diverse lichaamshoudingen, die je combineert met adem en concentratie. Er staan veel nieuwe activiteiten op de agenda. Activiteiten, cursussen of workshops georganiseerd door, of in samenwerking met Yoga-Surya. De studio: Willem Marisrade 2a, 29CG Capelle ad .

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Yoga Capelle Nelleke Slotboom in Capelle aan den IJssel vindt u in dé lokale bedrijvengids . Doorlopende zwangerschapsyoga op maandagavond. Eens per vijf weken is er een les met partners. Graag ontvang ik je in mijn sfeervolle yogastudio nabij het centrum van Capelle aan den IJssel.


In2Yoga biedt gediplomeerde zwangerschapsyoga aan vanaf weken zwangerschap en kunnen tot aan het eind van de zwangerschap gevolgd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts