donderdag 11 augustus 2016

Turnbrug

Moeten een turnbrug en rekstok eigenlijk nog wel deel uitmaken van een moderne sportaccommodatie? In een sportaccommodatie horen toestellen thuis die . Houtgelamineerde breukbestendige fiberglas Carbo-flex ligger voor parterre turnbrug.

Levering inclusief bevestigingsmateriaal. Wandopberging liggers turnbrug dames. Hoge ligger verstelbaar van 2- 2cm, lage ligger van 1- 1cm. Lengte 3cm en per cm in hoogte verstelbaar van 160 .

Shop online voor Turnbrug uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. VROOMSHOOP - Gymnastiekvereniging LOVA uit Vroomshoop kon met de 3. Voor meer informatie over materialen, veilighei installatie enz. Te gebruiken uiteraard voor je gymnastiek oefeningen maar ook prachtig voor in een kledingzaak als kledingrek. Video geplaatst op maandag januari 2011.


Turnbrug heren = gymnastiek brug jongens €5in Provincie West Vlaanderen Overige sporten op Kapaza. Te koop turnbrug van Jansen en Fritsen in perfecte staat zo goed als nieuw. De mannen turnen op een brug met twee leggers op gelijke hoogte, de vrouwen op een brug met twee leggers op verschillende . De turnbrug staat op zijn nieuwe plek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts