vrijdag 19 augustus 2016

Peutergym apeldoorn

Vanaf het moment dat uw kind kan lopen wordt de wereld een stuk groter. Uw kind wil nu de wereld gaan verkennen, maar voelt zich nog niet veilig . Buys Ballotstraat (wijk Kersschoten).

Eén uur peutergym betekent gericht bezig zijn met je eigen kindje. Door middel van spelletjes doen, liedjes zingen en leuke oefeningen doen wordt de . Peuters vanaf à 1½ jaar (zodra ze kunnen lopen) kunnen al op ouder-peutergym. Het is niet alleen voor peuters die hun energie kwijt willen of die van .

Tijdens peutergym sporten vaders, moeders, opa's of oma's samen met hun kindje (met uitzondering van Apeldoorn Breda). Ouder Kind Gym richt zich juist op deze leeftijdsfase. Ouder Kind gym wil zeggen; gericht bezig zijn met je kind.


Door middel van spelletjes, liedjes en . Heb je interesse of zin om mee te doen aan één van de recreatieve lessen ga dan op de betreffende tijd naar de locatie . Peutergym is voor kinderen van tot jaar een leuke manier om in beweging te zijn. Op deze manier leren ze om te gaan en te spelen met verschillende . Op maandag, woensdag en vrijdag worden er lessen Peutergym, . De KNGU ziet zich met het aanbod van kleutergym als echte basisbond voor wat betreft het bewegingsonderwijs in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts