woensdag 7 september 2016

Oogkussen

Een oogkussen verdiept de ontspanning tijdens de Savassana. Het oogkussen geeft een lichte druk en houdt licht tegen. Oogkussen Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel .

Het kussentjes bevat vlaszaa lavendel en is van zijde. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kussentje koel en zacht . Kom helemaal tot rust, ontspan je spieren en verzacht hoofdpijn met dit blauwe oogkussen gevuld met biologische lavendel en lijnzaad. Heerlijk zacht oogkussen voor tijdens de savasana, meditatie of yoga nidra.

Met lavendel voor optimale ontspanning. Gemaakt van 1 katoen en heeft een ontspannende uitwerking. Shop online voor Oogkussen uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Het oogkussen van zijdezachte bamboe is gevuld met lavendelbloemen en helpt door zijn gewicht je spieren te ontspannen. Geniet met dit oogkussen van de ontspannende werking van lavendel. Oogkussens en nekkussens voor onder meer yoga en lavendel aromatherapie.


Je kan een lavendel oogkussen op je ogen leggen en een nekkussen onder nek . Ecoyogi oogkussens zijn gemaakt van 1 biologisch katoen en perfect te gebruiken voor ontspanning na een intensieve dag thuis of op werk. Yoga Oogkussens voor ontspanning en welzijn. Ze zijn perfect voor diepe ontspanning, Yoga Nidra, Savasana, en Yoga-therapeutische oefeningen.


Deze Yoga Oogkussens zijn een ideaal hulpmiddel bij yoga ontspanningsoefeningen. Een oogkussen wordt tegenwoordig gewoonlijk gebruikt om de ogen te beschermen tegen licht en een zachte ontspannende druk te geven aan de ogen. Yogamatten, comfortabel, goede grip en anti slip. Meditatiekussens, bio, goede zit, ron rechthoek en halve maan. Lekker ontspannen met deze oogkussen van Ecoyogi.


Deze kussen zijn perfect te gebruiken na een drukke dag werken of een intensieve yoga training. Anti Stress Oogkussen Lavendel Kamille € 175.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts