woensdag 7 september 2016

Meditatiereizen

Serendipity organiseert meditatie reizen in Andalusië. Geniet van de rust en ruimte van Andalusië en in jezelf. Meditatie-reizen, retraites binnenlan retraites buitenlan kuurreizen, yoga-vakanties, wellness, spirituele reizen en reistips.

In Nepal is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren, . Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Boek hier een retraite, yogavakantie, krachtplaats, natuurreis of groepsreis.

De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga . De mooiste selectie van reizen op het gebied van o. Van Zeeland tot Bali, van Ibiza tot Marokko. Meditatie- en yogareizen passen uitstekend in ons reisaanbod.


De meditatiereizen zijn Nederlandstalig en de yogareizen zijn Engelstalig. Bijzondere spirituele reizen naar landen met oude cultuur. Mijn vriendin is hard toe aan een vakantie. Het lijkt haar heerlijk in een landelijke omgeving, in een warm klimaat, bij te komen van alle stress .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts