donderdag 15 september 2016

Symbolen spiritueel

Dé startpagina over spirituele symboliek, de betekenis van symbolen, dierensymboliek, bloemensymboliek, kleurensymboliek, droomsymbolen. Symbolen en tekens, betekenis en herkomst index pagina. Volg je intuïtie en ontdek de betekenis van spirituele symbolen en de energie van edelstenen.

Occulte symbolen verdringen snel de christelijke symbolen in onze cultuur. VIERKANT: in contrast met de cirkel, die dikwijls het heilige en spirituele. Hier vind u veel informatie over spiritualiteit en new age artikelen,betekenis van boeddhas en symbolen.


New age en spirituele sieraden met symbolen en betekenis.

In onze winkel kunt u terecht voor sieraden met symbolen ze hebben een speciale betekenis. In onze webshop vindt u een keur aan artikelen die geluk brengen. Vaak hebben deze of meerdere gelukssymbolen.


Symbolen zijn tekens die voor een ieder een persoonlijk een bepaalde betekenis. De ster heeft zes punten waarbij een onzichtbare zevende spirituele . Een van de mooiste symbolen die me heel erg aanspreekt is wel. Wellicht is de spiraal zelfs het oudste symbool van menselijke spiritualiteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts