vrijdag 30 september 2016

Mindfulness oefeningen app

U bepaalt zelf hoe u de Mindfulness coach gebruikt. De app biedt een speciaal programma dat vijf weken duurt. Maar u kunt ook een losse oefening uitkiezen.

De tien beste apps voor meditatie en mindfulness, voor op je smartphone (iphone, androi) of tablet (ipad enz.), speciaal geselecteerd door . Quotes en ondersteuning om Mindfulness dagelijks verder te ontwikkelen. Na downloaden van de app en de oefeningen werkt de app offline, dus geen . Mediteren is een belangrijk onderdeel van mindfulness.

Tijdens achtweekse training komen er verschillende meditatie oefeningen voorbij. Houd je mentale conditie op pijl met de gratis meditatie oefeningen. Gratis mindfulness oefeningen voor iedereen.


De gratis VGZ Mindfulness coach helpt je hierbij. Vind hier je mindfulness app: een lijst met tips voor de beste mindfulness app. Saake Buwalda heeft samen met anderen een Nederlandstalige Mindfulness App gemaakt, met veel informatie en oefeningen.


Deze app is ideaal om mindfulness oefeningen dagelijks te doen. De oefeningen zijn praktisch en goed uitgelegd en er is genoeg achtergrond info voor meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts