dinsdag 6 september 2016

Zwembad tegenstroom

De Swimstream zwemmachine laat water stromen. Hierdoor kan men zwemmen in zeer kleine zwembaden. De zwemmachine is uitermate geschikt voor privé .

In de afgelopen twee decennia realiseerden wij meer dan 1unieke . Uw heeft de keus uit verschillende tegenstroom systemen in uw Swimtrainer. Swimstream laat het water in uw zwembad stromen als in een rivier: een brede, . Nu bij Rhodos Wellness Met een Badu SwimJet Jetstream Systeem van Speck Pompen is ieder.

Bent u een sportzwemmer en wenst u thuis te oefenen in uw privé zwembad met tegenstroom ? Dan plaatsen wij graag een zwembad met tegenstroom. Ik moet nog knoop doorhakken en dat is de eventuele installatie van een tegenstroom. Los van de afmetingen of de prijs van zo'n . Veel mogelijkheden om een zwembad tegenstroom te creëren. Baantjes zwemmen kan vanaf nu in de kleinste zwembaden met een zwembad Jetstream of tegenstroom van Zwembad.


Wil je in een klein zwembad toch graag baantjes trekken, dan heeft Speck Pompen de Badu Jet. De Badu Jet is een tegenstroominstallatie, die ervoor zorgt dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts