donderdag 22 september 2016

Novotel le havre

Kom voor een ontspannen verblijf naar het Novotel Le Havre Centre Gare hotel. Dit comfortabele hotel heeft een sauna, hamam, bubbelbad en fitnessruimte. Het Novotel Le Havre ligt aan het water in de Docks Vauban, dicht bij het centrum van Le Havre.

Het biedt moderne en comfortabele accommodatie. Novotel Le Havre Centre Gare, Le Havre: Bekijk beoordelingen, 1foto's en aanbiedingen voor Novotel Le Havre Centre Gare, gewaardeerd als nr. Novotel Le Havre ligt langs een drukke weg maar in de kamer merk je daar niks van.


De omgeving vonden wij niet echt de moeite.

The Novotel Le Havre Centre Gare is located along the bassin Vauban, facing. There is so much to do in le Havre : Le Havre's centre is the first 20th century . Geniet van een heerlijke minivakantie in NormandiĆ«: of dagen met ontbijtbuffet, een tweegangendiner, wellness en late check-out. Vergelijk hotelprijzen en vind de goedkoopste prijs voor Novotel Le Havre Centre Gare Hotel in Le Havre.


Midden in het centrum van Le Havre, aan de voet van de wijk Perret - vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst - dicht bij tram, trein, het MuMa museum, . Bekijk foto's van Novotel Le Havre Centre Gare en lees de recensies van gasten. Controleer de beschikbaarheid van kamers van Novotel Le Havre Centre .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts