donderdag 22 september 2016

Prijzen hondenpension

Duitse herder, Rottweiler, Newfoundlander, Berner sennenhon Bullmastiff etc. Van hondenhotel tot poezenpension: hoeveel kost het om je trouwe viervoeter een tijdje onder te brengen als jij op vakantie bent? Bent u op zoek naar een hondenpension en vergelijkt u tarieven?

Hondenpension De Rimpelaar hanteert scherpe prijzen met een sterke dienstverlening en . Even voorstellen: Wij zijn Dierenpension Ex-kuus uit Casteren. In ons pension zal Uw huisdier wellicht net zo genieten als U zelf . Jouw hond bij Dierenpension Tussenwijck, wat kost dat?

De nieuwe prijzen zullen zijn per januari 2017: Standaard vakantieperiodes. De prijzen zijn per dag, alle gereserveerde dagen worden berekend. Op onze website vind u een overzicht van de prijzen van ons pension.


U kunt online of telefonisch reserveren.

Onze prijzen voor 2015: Euro per hond per dag buiten de bouwvak voor een kleine hond. Euro per hond per dag buiten de bouwvak voor een. Onze prijzen zijn per dag; de brengdag wordt altijd in zijn geheel gerekend de haaldag als dit in de ochtend is voor de helft en bij ophalen in de middag de . U laat zich informeren over kwaliteit, prijzen en over de service.


Ons dierenpension bestaat uit een hondenpension en kattenpension. Genoemde pensiontarieven(prijzen) gelden per dag en zijn inclusief BTW. Dag van halen en brengen van uw huisdier wordt geheel mee . Prijzen buiten het hoogseizoen zijn per dag , per hond inclusief voer. Het is mogelijk uw eigen voer mee te nemen. Honden € prijzen onder voorbehoud.


RESERVEREN Reserveer tijdig om ervan verzekerd te zijn dat uw hond of kat tijdens uw vakantie kunnen logeren in . Dierenpension Hendrik-Ido-Ambacht is gevestigd aan de Rijksstraatweg te Hendrik-Ido-Ambacht. Het dierenpension komt midden in het nieuw aan te leggen . Prijslijst Prijzen zijn in euro's en inclusief BTW ().

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts