dinsdag 6 september 2016

Thai yoga

Bij Thai Dee leer je de fijne kneepjes van het vak. Thaise yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm die bestaat uit een combinatie van yoga, . Wil je van Thaise yoga massage je beroep maken, dan ben je bij yoga massage opleiding Thai Dee op de juiste plek.

Welkom wij zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het verhelpen van lichamelijke klachten, ontspanningsmassage enzv. Thaise Yoga Massage is een ruim 20jaar oude boeddhistische vorm van lichaamswerk die bestaat uit een combinatie van yoga-strekkingen en . De cursus Traditionele Thai Yoga massage in 20zal bestaan uit weekends van dagen en een examendag. Informatie over de inhou kosten, lesdagen en lestijden van de cursus Thaise Yoga massage van IVS Opleidingen in Dordrecht.

Volg onze wekelijkse Life Balance Massage Lessen om een 45-minuten durende massage te krijgen voor maar 15 . Wat is traditionele Thaise yogamassage? Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase .

De Thai Yoga Massage is een ontspannende, maar zeker ook revitaliserende massage die voor iedereen geschikt is. De Thai Yoga Massage werkt op fysiek, . Thai-Yoga massage is een dynamische vorm van massage, bestaand uit een uitgebalanceerde combinatie van strekkingen en acupressuur. Thai Yoga Massage - Massage in Den Haag. Thai Yoga Massage - Massage in Rotterdam. Thai yoga massage combineert yoga strekkingen met massage en acupressuur.


Vermindert stress, rug-, nek- en schouderklachten. Thaise yogamassage geeft je fysieke en mentale vitaliteit door middel van een combinatie van beweging, en ontspanning op basis van yoga, acupressuur, . Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als disbalans in het lichaam . Een Thaise massage is als een heilige dans tussen de gever en ontvanger. Er worden yoga-gelijkende stretches op het lichaam uitgevoerd om de verschillende . Thai massage is like a thousand gentle waves washing ovet the body.


Thai massage is like yoga for lazy people. Instead of doing yoga, they do it for you-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts