dinsdag 13 september 2016

Ondertapijt antislip

Antislip-producten zijn er in verschillende formaten, dus er is altijd wel een dat past bij je vloerkleed. Het STOPP antislip-ondertapijt houdt je vloerkleed . IKEA - STOPP FILT, Ondertapijt met antislipstrip, 165x2cm, , Houdt het kleed op zijn plaats: de kans op uitglijden wordt minder en het kleed is makkelijker te .

Verlengt de levensduur van uw tapijt; Extra veerkracht en optimale anti-slip werking; Vermindert kans op uitglijden; Voorkomt bobbels bij dunnere vloerkleden . Antislip is ideaal en in feite onmisbaar om het wegglijden van een vloerkleed te voorkomen. Antislip is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het anti-slip onderkleed is makkelijk in de specifieke maat bij te knippen. Nu ligt het strak en vast dankzij het antislip ondertapijt.


Antislip ondertapijt 240x22x 2cm. Niet alleen erg hinderlijk, maar bovendien ook onveilig : een steeds wegglijdend en opkrullend vloerkleed of tapijt. Eenvoudig online te bestellen en morgen in huis.


Antislip ondertapijt van het kwaliteitsmerk BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Het antislip ondertapijt zorgt ervoor dat je vloerkleed niet wegschuift en beschermt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts