donderdag 29 september 2016

Optrekstang plafond

Deze multifunctionele optrekstang (dakmontage) is ideaal voor chin ups, pull ups en. Deze optrekstang monteer je aan het plafond of aan een stevige balk, om . Optrekstangen zijn de ideale manier om in vorm te komen en een sterk en gespierd.

ScSports - X-anker - plafond-muurbevestiging voor suspensiontrainer . Met een optrekstang ofwel pull-up bar kan je meerdere typen. Deze optrekstang is behalve aan de wan ook aan het plafond te bevestigen. Stevige optrekstang voor bevestiging aan de wand of het plafond.

Met diverse grepen, ideaal voor bodyweight trainingen. Wij verkopen optrekstangen en chin-up bars voor aan het plafond of aan de muur. Optrekken is een leuke en effectieve training voor het hele bovenlichaam. Op zoek naar een optrekstang voor Plafondbevestiging Vergelijk een ruim assortiment en.


Muscle Power Pull Up Bar muur - plafond MP1167. Fight Back Optrekstang-Chin Up Bar met Work-Out Cards. Ik heb van de week een optrekstang gekocht via GS, het gaat om dit.


De optrekstang kun je zowel aan de muur als aan het plafond bevestigen.

Wanneer je de optrekstang aan het plafond bevestigd kun je de handvatten draaien. Shop online voor Optrekstang uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Koop of Verkoop optrekstang op Marktplaats.


Een optrekstang, geschikt voor bevestiging op de muur of het plafond. Deze optrekstang, gemonteerd aan het plafon is verstelbaar. Deze multifunctionele optrekstang heeft twee blokken met elk twee handvatten. Optrekstang, Chinning bar voor Plafondmontage, Pull Up Bar 150kg.


Van deze set moet u de twee draagsteunen eerst stevig aan het plafond . Ik wil een optrekstang ophangen aan haken. Heb een redelijk nieuw huis (2008) en heb een plat dak (dus geen zolder) en wil de stang op . Verstelbaar optrekstang TREND Chin-up bar - Sportbay. Deze optrekstang, gemonteerd aan het wand of plafon is verstelbaar.


Het Nederlandse internetbedrijf SPORTANDMORE. NL biedt u uit voorraad het volgende product aan; The Dutch internet company . Makkelijk zelf te bevestigen aan het plafond. Met deze optrekstang haal je dus een zeer complete workout in huis, waarbij extra gewichten niet snel nodig zijn. Rugtrainer plafond optrekstang rugklachten onderrug en lage rugpijn?


Er moet een optrekstang (kielbouten) aan het plafond (van beton) stevig en recht opgehangen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts