woensdag 30 november 2016

Fitland de geus

Fitness Fitland XL De Geus Langedijk. Fitland XL De Geus Bijlestaal 17PW Broek op Langedijk T: 023456. Tarieven en praktische info Gratis startafspraak.

Klimwand Onze adventurehal biedt een scala aan mogelijkheden waaronder de 1meter hoge klimwand Mont languedique met verschillende klimroutes . Arrangementen Fitland XL De Geus Langedijk heeft tal van arrangementen op de plank liggen, die zo door u geboekt kunnen worden. Kinderfeestjes Je kinderfeest vier je natuurlijk bij Fitland XL De Geus Langedijk! In de stoere Adventurehal valt voor iedereen een spannend avontuur te beleven .

Fitnesscentrum De Geus Fitland XL De Geus Langedijk is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de modernste sport-, fitness- en gezondheidscentra in . Tarieven Fitland XL De Geus Langedijk. Bij lidmaatschappen van een jaar of langer geldt een weken gratis en vrijblijvende proefperiode .

Fitland XL de Geus Langedijk biedt een maatschappelijke organisatie voor keer een vergaderruimte aan inclusief koffie, thee, water en gebruik van een digi . Bestemmingsplan Fitland XL De Geus goedgekeurd; verbouw kan na zomer beginnen. Ook Fitland XL De Geus Langedijk doet mee aan de Nationale Sportweek en biedt diverse mogelijkheden om gratis kennis te maken met de . Onze multifunctionele lifestyle-locatie biedt faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. Of je nu komt om heerlijk te ontspannen . De Geus heeft ruim jaar ervaring in gastvrijheid in de breedste zin van het woord. Ons enthousiaste team zorgt samen met u voor een onvergetelijk . Veel informatie over Fitland XL De Geus Langedijk, gevestigd in Broek op Langedijk en geregistreerd bij de KvK onder nummer 37073561. Fitland XL De Geus Langedijk Bijlestaal - Langedijk Evenementen.


Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en te kunnen delen. Fitland XL De Geus in Langedijk is een multifunctionele lifestyle-locatie met 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts