donderdag 17 november 2016

Bowling ockenburg tarieven

Ockenburgh Active beschikt over twaalf kunststof banen. Een gezellige sport, die voor iedereen toegankelijk is en zowel recreatief als professioneel beoefend kan . Ockenburgh Active voor bowling, squash, golf, uitgaan, feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Ockenburgh Active staat garant voor kwaliteit, gezelligheid én is onderscheidend met grote en kleine feesten partijen. Onze zaal is geschikt voor maximaal . Bowlingcentrum Ockenburgh Active ligt vlakbij badplaats Kijkduin. Uitstappen bij halte Westduin en aansluitend nog minuten lopen naar Ockenburgh Active.

Zin in een leuk uitje met vrienden, familie of collega's? Koop dan de MyCityDeal van vandaag, en ga bowlen bij Ockenburg Active Uniek gelegen in de duinen . Bowling, sport en feesten bij Ockenburgh Active in Den Haag. Onderbreek je vergadering met een potje bowlen op één van de twaalf.


De speciale kinder- en seniorentarieven gelden van maandag tot en met vrijdag voor 17:uur.

KUHN op Individuele trainingen; Lodie Honken op Tarieven; Mw. OCB kan u helpen met het begeleiden van open dagen, introductie avonden, feest- of bowlingavonden en alle andere activiteiten die met bowlen te maken . Tim op Clinics; Gert op Clinics; STEFAN KUHN op Individuele trainingen; Lodie Honken op Tarieven; Mw. Velden en Sportverenigingen in sporthal Ockenburgh in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts