dinsdag 29 november 2016

Healing tao amsterdam

Gezamenlijke website van Healing Tao docenten in Nederland. Healing Tao is gebaseerd op Chinese kennis van energie. Met oefeningen (chi kung of qi gong) en meditatie laat je je energie stromen en vind je ontspanning, .

Nederlands, Universal healing tao system, English. Healing Tao is een moderne interpretatie van een eeuwenoud spiritueel pad: het Taoïsme. De Tao ziet de mens als een eenheid in lichaam, ziel en geest en Chi als de.

Healing Tao voor beginners, gevorderden en vergevorderden in Amsterdam, . Dagen Programma 2016-20TAO BASIS VERVOLG JAARTRAINING. Locatie: Tao Huis - Gerrit van der Veenstraat 131b - 10DX AMSTERDAM. De Healing Tao trainingen worden gegeven op twee niveaus: halfgevorderd en. Cosmic healing qi gong of kortweg Cosmic . Klik achter de naam van de instructeur voor meer informatie.


Healing Tao Nederland Nu biedt verschillende trainingen op het gebied van Healing Tao en aanverwante. Healing Tao Nederland Nu bestaat momenteel uit Reinoud Elevel Rosana van de Wagt en Giselle de Vries.

In september 20bezocht ik mijn eerste cursus Healing Tao in Amsterdam. Terugkijkend had ik eigenlijk geen idee waaraan ik begon, maar al doende raakte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts