dinsdag 8 november 2016

Aquapulca zwembad

Opening Zwembad Stadspark groot succes. Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in BelgiĆ« geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout. Je kunt Sportboulevard Dordrecht bereiken via e-mail: .

Aquapulca heeft een van de grootste Nederlandse wedstrijdbaden. Kijk voor actuele openingstijden op de website van het zwembad.

Openingstijden zwembad momenteel geen openingstijden beschikbaar. Het recreatiebad bestaat uit een rechthoekig gedeelte van x meter met een waterdiepte van 1. RTV Dordrecht 26-07-(M'n eerste nieuwsitem) Verslaggever: Thomas Kuijpers Camera: Frank Peeters.

In het zwembad van de Sportboulevard in Dordrecht is in de nacht van woensdag op donderdag een grote lamp van circa kilo van het . Deze nieuwe multifunctionele accommodatie vervangt een aantal sportvoorzieningen, zoals zwembad Aquapulca, sporthal Sterrenburg en de Drechtstedenhal. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Dordrecht vindt u op Openingstijden. Ook het zwembad heeft zijn voorgangers op hetzelfde terrein (Combiba later Aquapulca).


In 20vond het EK shorttrack plaats in de ijshal, in 20vond van . Op zaterdagavond december is er een kerstdisco in zwembad Aquapulca. Op maandag januari is zwembad Aquapulca open van 11. De Sportboulevard vervangt een groot aantal van de bestaande sportaccommodaties, waaronder zwembad Aquapulca, en moet een flinke . Aquapulca Dordrecht: Recreatie Sportbad Aquapulca in Dordrecht biedt.


Aquapulca is prima te bereiken per stads- en regiobus, nabij het zwembad kan . Aquapulca, de Drechtstedenhal (ijshal) en sporthal Sterrenburg. Sloop Aquapulca zwembad Dordrecht Deze week zijn de werkzaamheden gestart aan het diepe bad. DORDRECHT -Het afscheid van het Combibad en dat daarna Aquapulca heette is op film gezet door Bea de Visser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts