maandag 7 november 2016

Bovenbeen oefeningen

De wall sit en de single leg squat kun je heel makkelijk thuis uitvoeren. Daarnaast is ook de leg press een effectieve oefening om je bovenbenen aan het werk te . Thigh Gaps (letterlijk: een opening tussen de bovenbenen) gaat ons te ver (of je moet deze van nature bezitten natuurlijk), maar een paar strakke.

Ga op de grond liggen met de hielen op de zitting van een stoel. Door regelmatig en op de juiste wijze te bewegen worden je bovenbenen mooier en slanker. Daarnaast zijn er speciale oefeningen die er toe . Op deze pagina vind je de belangrijkste oefenigen voor de binnenkant van de dijbeen.

Lees hier welke oefeningen je het beste kan doen. Snel slankere benen en bovenbenen krijgen? Deze oefeningen helpen je strakke en dunne benen te krijgen. In het onderstaande filmpje zijn alle beenspieroefeningen samengevoegd waarin wordt gestart met oefeningen voor thuis op beginnersniveau. Met deze vier oefeningen kun je jouw bil- en beenspieren (heupen, dijen, hamstrings, billen, kuiten en quads) trainen.


Mocht je zero interesse hebben in een . Hier heeft het als functie flexie van het bovenbeen (de knie naar voren en omhoogbrengen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts