woensdag 23 november 2016

Ruiterfit training

Wij zijn er van overtuigd dat Ruiterfit het paard en de ruiter gelijkwaardige atleten. Om een goede ruiter te kunnen zijn heb je een goede basisconditie nodig. Op januari heeft Ruiter Fit Training een clinic gegeven bij.

De Ruiter Fit Trainingen zijn een initiatief van Hanneke Busscher. Manege Snorrewind organiseert meerdere keren per jaar een cursus Ruiterfit. RuiterFit is een training speciaal gericht op ruiters die aan hun fitheid willen werken. Maak een afspraak en beleef het zelf middels een proeftraining.


Je traint als ruiter bijna dagelijks je paard om hem fit te houden en prestaties van hem te kunnen vragen. De training, zijn voeding, het management, alles wordt uitgedacht om een ware topatleet van ons paard te maken. Maar daarbij vergeten de meeste ruiters . Mogelijkheden, RuiterFit-Training Workshops op maat.


Op zondag augustus kunnen zowel de deelnemende ruiters als de bezoekers op het terrein meedoen met de clinics 'Ruiter Fit Training'. Alle info over de ruiterfit-training is te vinden in deze flyer. De ruiterfit training is voor alle leden van RV Heerhugowaard en klanten van Manege Molendijk en. RUITERFIT training Alkmaar,Bergen, Schoorl, Langedijk, Castricum e. Aanvullende training voor ruiters, op locatie. De planning is gemaakt voor het najaar.


In September start er op dinsdagavond een nieuwe serie RuiterFit-Training op Manege de Roosberg. Je besteedt veel tijd en energie aan je favoriete paard: rijden, een passend zadel, naar de tandarts, voldoende weidegang, goed voer, . Binnen de paardenwereld wordt steeds duidelijker dat het belangrijk is om fit te zijn als ruiter. Het Training Center van Adelinde Cornelissen is hier natuurlijk het . Deze training is speciaal gericht op ruiters die hun houding en zit willen verbeteren.


In de trainingen gaan we aan de slag om de conditie, lenigheid en kracht te . Wekelijkse training in Arnhem of bij jou. Met de cursus Ruiterfit door ECO-training krijgt u kennis en middelen aangereikt waarmee de deelnemers in staat worden gesteld om hun lichaam beter te leren . Ruiterfit training (informatie en artikelen downloaden). Op woensdagmiddag mei organiseren we een extra activiteit die hoort bij het Jeugdstimuleringsplan, een kennismaking met ruiterfit training!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts