maandag 7 november 2016

Indoor trampoline park den haag

Jump is een indoor trampoline-park gevestigd in een karakteristiek gebouw met een sportbestemming aan het Stadhoudersplantsoen te Den Haag. TRIXS TrampolineparkTerug naar vorige pagina. Ga helemaal los en show je coolste 'TRIXS' op dit indoor trampoline park!

In dit indoor trampoline park in Den Haag kun je springen tot je een ons weegt! Planet Jump is een Indoor Trampoline Park gevestigd in een karakteristiek. De kerk, gelegen nabij het Museon, het Haagse Gemeentemuseum, het World . TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio!

Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. Bij Indoorpretpark Maassluis vindt u een enorm trampoline park nabij Den Haag. Bent u nog op zoek naar een origineel dagje uit met het gezin, de hele familie . Dat is volgens de bezoekers van DenHaagDirect Planet Jump, het 'indoor trampolinepark' in de oude . In de Haagse Martelaren van Gorcum-kerk opent in september een bijzonder.


Uitblinker Planet Jump is meest bijzondere uitje van Den Haag . Een oude kerk in omgetoverd tot een springparadijs tegenover het Museon en . DEN HAAG - In Amerika en Australië is het al helemaal 'hot', en nu kan het ook in Den Haag: indoor trampolinespringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts