maandag 28 november 2016

Stilzwijgend verlengen contract

Wilt u een abonnement of contract opzeggen? Hoe zit het met stilzwijgend verlengen? ConsuWijzer legt alle regels aan u uit. Verlenging van een contract voor bepaalde tijd kan middels een nieuw arbeidscontract of stilzwijgende verlenging.


Een arbeidscontract bij dezelfde werkgever . TransitievergoedingStilzwijgende verlenging van een tijdelijk arbeidscontract - Ontslag. Met enige regelmaat ontstaat er tussen een werkgever en .

Bij een verlenging van een arbeidsovereenkomst gelden bijzondere spelregels. Er kan sprake zijn van een stilzwijgende verlenging of van een uitdrukkelijke . Op grond van de Wet Van Dam mag een consument een stilzwijgend verlengd contract op elke maand opzeggen. Einde van rechtswege betekent dat het arbeidscontract op een. Stilzwijgende opvolging zonder tegenspraak, wanneer de medewerker doorwerkt. Is de arbeids- overeenkomst dan automatisch verlengd?


Er is sprake van een stilzwijgende contractver-. De gevolgen van deze wet zijn ingrijpen ook voor bestaande contracten. Een overeenkomst mag niet stilzwijgend verlengd worden, ook niet meer voor de . Doet uw werkgever na de einddatum van een contract niets en blijft u bij hem werken? Dan wordt het contract stilzwijgend met dezelfde voorwaarden verlengd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts