donderdag 17 november 2016

Bach remedie

Kan je wel wat hulp gebruiken om je emoties te kunnen beheersen? Voor zulke momenten is er Bach Rescue - Haal het beste uit jezelf met Bach Rescue natuurlijk voedingssupplement. Bach bloesem remedies zijn eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van bloesems van bomen, struiken, wilde bloemen en planten.

Deze remedies worden door een Bach Bloesemremedietherepeut opnieuw 240 . Heb je besloten een belangrijke stap in je leven te zetten en helemaal opnieuw te beginnen, maar zit je nog met een paar 'draden' vast . Is alles teveel', voel je volledig 'opgebrand' en 'aan het eind van je latijn', zowel lichamelijk, emotioneel als verstandelijk? Bach bloesem remedies brengen je emoties weer in balans.

Bach bloesem therapie is een natuurlijke geneeswijze geschikt voor jong . Een uitleg over de werking en het gebruik van bach bloesem remedies, en praktische toepassing. Bach Bloesem Remedies corrigeren negatieve emoties. Bach Flowers bestaan uit tincturen en Rescue Remedy als 1e hulp bij noodgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts