vrijdag 11 november 2016

Yoga festival nederland

Zeker in de zomer zijn er veel food festivals en muziek festivals. Met informatie over het programma, de locatie en er is een fotoalbum.

Onze yoga-agenda is een overzicht van interessante workshops, mooie Kirtan-festivals en andere boeiende yoga evenementen . Met yogatv, yogavakanties, series, de agenda, een database met yogascholen, shop, een blog en . In 20worden er weer diverse evenementen georganiseerd in Nederland. Verder zijn er verschillende workshops van massage en yoga tot mandala .

Inspirerende evenementen gericht op Meditiatie, Yoga en Mindfulness. Zen festival - Het 1ste festival in Nederland gericht op zen meditatie! Intens genieten van zon, zee, stran yoga en wellness.


De ongekroonde koning van de yogafestivals is zeker het Europees yogafestival in Frankrijk. Het Europees yogafestival, en zijn Amerikaanse tegenhanger, . Yogafestival Haarlem gaat helaas dit jaar niet door wegens tegenvallende. Arhanta Yoga Ashrams in India en Nederland.


Wie zei ook alweer dat je voor een yoga retreat naar de andere kant van de wereld moet? Ga deze zomer naar Amsterdam, naar het festival YogaFest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts