vrijdag 18 november 2016

Zwembad lockhorst

Wist je dat we in Bronbad De Lockhorst ook een zonnebank hebben? In de hele maand April ontvang je daarom bij aanschaf of verlenging van een 12 . Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Zwembad De Duikelaar die het meest in de buurt ligt van de aan de Sportlaan is de Zwembad . Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.


De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie met daarin een Bronba sporthal, Partycentrum en Brasserie Elco.

Partycentrum de Lockhorst biedt ruimte . Gemeente Sliedrecht is in gesprek met Optisport over de huidige situatie van bronbad De Lockhorst aan de Sportlaan in Sliedrecht. Bronbad De Lockhorst is een gezellig familiezwembad gevuld met bronwater. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan hier voorop.

Het Sliedrechtse zwembad De Lockhorst wordt definitief niet vervolgd voor de verdrinking van een 3-jarig meisje. Het gezelligste familie bad van de regio! Partycentrum De Lockhorst zit in hetzelfde gebouw als Brasserie Elco en Bronbad De Lockhorst, middenin het zakelijke hart van Sliedrecht, perfect bereikbaar . Welkom bij Brasserie-Elco, wij zitten gevestigd in Bronbad De Lockhorst te Sliedrecht. U kunt bij ons terecht voor ijsjes, snacks, diners etc.


Onderstaand bericht ontvingen wij via Facebook van dagcentrum de Lockhorst: Al jaren zwemmen we elke dinsdag vanuit dagcentrum de Lockhorst in de . Zwembad de Lockhorst Sliedrecht Sportlaan - Sliedrecht Evenementen. Zwembad: Zwembad Bronbad de Lockhorst. Type zwembad: Binnenbad Buitenbad.


Onder één dak vindt u een bronba een sporthal, een brasserie en een. Bronbad De Lockhorst te Sliedrecht is in 19geopend en onderdeel van Optisport. Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht is een binnen- en buitenaccomodatie van Optisport. De binnenaccomodatie omvat een meter baan . Maandagavond maart 20is het damesavond bij Zwembad de Lockhorst in Sliedrecht.


De avond is alleen toegankelijk voor dames (vanaf jaar).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts