maandag 26 december 2016

Bootcamp heemstede

Lopen in het park, opdrukken in het gras, optrekken aan rekken en uitstappen op trappen zijn enkele voorbeelden van oefeningen. Doe mee met onze bootcamp in Haarlem Heemstede en loop er weer appetijtelijk bij op het strand van de zomer. Tijdens de lessen senioren bootcamp haarlem heemstede draait het om een gezellige groepssfeer.

Elke senior kan mee sporten op eigen . Niveau: Beginner; Soort: Conditie verbeteren; Locatie: Restaurant Groenendaal Heemstede. Sportparklaan - 21VT - Heemstede - 06600. Op dinsdagavond april starten wij met onze bootcamp training.

Heerlijk werken aan je conditie in de buitenlucht. Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn. Bootcamp, personal training voor iedereen in de omgeving van haarlem,.


Ook sporten wij op speciale locaties in Haarlem, Heemstede, Spaarnwoude en . VOLG ONS; fitness, sporten, groepslessen, heemstede, afvallen. Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Eigenaar van SAFE Defense en uitvoerder van de Military BootCamp Trainingen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Aalsmeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts